Selecteer een pagina

Alternatief voor WMO-taxi

Andere aanbieders verzorgen in Almere de WMO-taxi. Wilt u gebruik maken van WMO-taxi dan kunt u contact opnemen met WMO-taxi via deze link. Bent u echter op zoek naar een betrouwbare zorgtaxi naar het ziekenhuis of andere zorgintstelling, dan bent u van harte welkom bij Zorgtaxi. Zorgtaxi is de commerciele vervoerder voor al uw zorgvervoer.

Taxi naar elke zorginstelling

Waar u ook heen wilt, Zorgtaxi rijdt naar elk ziekenhuis en elke zorginstelling in Nederland vanuit Groot Amsterdam, Flevoland en het Gooi. Zorgtaxi verzorgt geen rolstoeltaxi aan, enkel zittend ziekenvervoer en normale taxidiensten. Voor een rolstoeltaxi in de provincie Flevoland kunt u contact opnemen met Finish taxi via deze link.

Zorg voor, na en tijdens de rit

De zorg voor de rit kan bestaan uit bijvoorbeeld uw huis afsluiten, u begeleiden naar de taxi of uw jas dichtknopen. Tijdens de rit zorgt de chauffeur ook goed voor u, rijdt netjes en rustig en na de rit kan de chauffeur u begeleiden naar bijvoorbeeld de wachtkamer van de huisarts of in het ziekenhuis. U vraagt en wij draaien, niet veel is te gek voor ons.

Ritprijs berekenen en reserveren

Zorgtaxi Amsterdam Corona maatregelen

WMO-taxi ervaringen in Almere

De WMO-taxi in Almere staat niet goed aangeschreven in de regio zoals u op verschillende vergelijkingswebsites kunt lezen. Dat is ook de reden dat wij hebben besloten Zorgtaxi aan te bieden die niet via de WMO gaat. De taxidiensten die wij aanbieden dient u zelf te betalen of worden door uw zorgverzekering vergoedt.

WMO-taxi reserveren

De WMO-taxi kunt u bereiken via deze link, of via telefoonnummer (036) 533 9999. Voor meer informatie over WMO-taxi kunt u terecht op de website van Wijkteams Almere.

Zorgtaxi Almere Corona voorzorgsmaatregelen

Zorgtaxi Almere is geheel ‘corona-proof‘ en wij doen er alles aan om de kans op besmetting tot het minimum te beperken. Daarom hebben wij onze  auto’s en bussen uitgevoerd met een plexiglas ‘Corona-scherm’ tussen de chauffeur en de passagier(s). Dragen onze zorgchauffeurs een mondkapje.
Kunt u online uw rit boeken en afrekenen met iDeal. Wilt u toch graag in de auto betalen? Geen probleem, dat kan contactloos.

Het schoonmaken met desinfecterende middelen doen wij na elke taxirit. Het pinapparaat wordt uiteraard ook goed ontsmet, net als de passagiers plaatsen,  ook die worden goed onder handen genomen.

Van de reizigers verwachten wij ook dat ze een mondkapje dragen en bij een vermoeden van Corona een meldng doen bij de reservering.

 

Zorgtaxi Amsterdam ontsmetten taxi

%

5% korting op elke rit

%

tot 25% korting op verre rit

%

100% tevreden klanten

Zorgtaxi werkgebied

Zorgtaxi werkgebied

Het werkgebied van Zorgtaxi is Groot Amsterdam, het Gooi en Flevoland. Uiteraard kunt u vanuit dit gebied een taxi reserveren naar elke plaats in Nederland of een taxi van elke plaats in Nederland naar ons werkgebied. De plaatsen binnen ons werkgebied zijn:

Amsterdam – Aalsmeer – Amstelveen – Ouderkerk aan de Amstel – Hoofddorp – Diemen – Weesp – Muiden – Muiderberg – Almere – Lelystad – Naarden – Bussum – Huizen – Blaricum – Laren – Hilversum – Baarn. Twijfelt u of uw woonplaats binnen het werkgebied valt? Neem dan telefonisch contact met ons op!

 

Zorgtaxi ziekenhuis vervoer

Wordt u binnenkort opgenomen in het ziekenhuis? Laat u dan zorgeloos brengen door Zorgtaxi Almere. Een opname in het ziekenhuis is al geen pretje. Des te prettiger is het dat u zich over uw rit naar het ziekenhuis en weer terug naar huis geen zorgen hoeft te maken. Bent u moeilijk ter been na uw verblijf of heeft u wat extra begeleiding nodig, dan haalt onze chauffeur u gewoon op de afdeling op. Of u naar het AMC, VUmc of bijvoorbeeld UMC Utrecht gebracht wilt worden, wij staan graag en op tijd voor u klaar.

Wij verzorgen zorgtaxi naar onder andere: AMC – OLVG – BovenIJ ziekenhuis – Amsterdam UMC – Velthuis Kliniek – Medisch Centrum Amsterdam – Bergman Clinics – Flevoziekenhuis Almere – Ter Gooi ziekenhuis Hilversum etc.

 

 

Zorgtaxi Amsterdam ziekenhuis bezoeken