Selecteer een pagina

WMO-taxi of Zorgtaxi

WMO-taxi is een taxidienst die gefinancierd wordt door de overheid. Zorgtaxi is niet de WMO-taxi. Zorgtaxi biedt zorgritten aan die door verzekeraar of uzelf betaald dienen te worden. Daardoor kunnen wij ook een service aanbieden die beter aansluit bij uw behoefte dan de WMO-taxi. Op zoek naar WMO-vervoer? Kijk dan op Zorgwijzer.

Waarom geen WMO-taxi

Zorgtaxi biedt geen WMO-taxi aan. Een bewuste keuze omdat WMO-taxi gedeeld vervoer is. Zorgtaxi biedt alleen rechtstreekse ritten aan. U wordt op tijd opgehaald, rijdt rechtstreeks naar uw afspraak. En na de afspraak weer op tijd opgehaald. Met een deeltaxi van WMO bent u veel meer tijd kwijt voor, tijdens en na de rit.

Welke zorg mag u verwachten?

U mag de zorg verwachten die u nodig hebt. Of u hulp nodig hebt bij het afsluiten van uw woning, hulp bij het aantrekken van uw jas, of dat u slecht terbeen bent en een arm nodig hebt om op te steunen, uw zorgchauffeur helpt u graag.
Onze zorg begint voor uw rit en eindigt pas als u veilig op uw bestemming bent aangekomen.

Ritprijs berekenen en reserveren

Zorgtaxi Amsterdam Corona maatregelen

WMO-taxi

Onze Zorgtaxi Almere staat voor u klaar! Een bezoek aan het ziekenhuis of arts is natuurlijk al niet prettig, daarom maken wij de rit naar de zorgverlener toe zo comfortabel mogelijk voor u en begeleiden u waar u het nodig heeft.

Zorgtaxi Almere reserveren

Een Zorgtaxi Almere reserveren doet u snel en simpel via het reserveringsformulier of telefonisch via 036 234 00 33. Via de website kunt u natuurlijk dag en nacht reserveren. Telefonisch kunt u tussen 8 uur in de ochtend en 22 uur in de avond reserveren. U kunt onze centrale alleen bellen met nummerweergave aan.

Zorgtaxi Almere Corona voorzorgsmaatregelen

Zorgtaxi Almere is geheel ‘corona-proof‘ en wij doen er alles aan om de kans op besmetting tot het minimum te beperken. Daarom hebben wij onze  auto’s en bussen uitgevoerd met een plexiglas ‘Corona-scherm’ tussen de chauffeur en de passagier(s). Dragen onze zorgchauffeurs een mondkapje.
Kunt u online uw rit boeken en afrekenen met iDeal. Wilt u toch graag in de auto betalen? Geen probleem, dat kan contactloos.

Het schoonmaken met desinfecterende middelen doen wij na elke taxirit. Het pinapparaat wordt uiteraard ook goed ontsmet, net als de passagiers plaatsen,  ook die worden goed onder handen genomen.

Van de reizigers verwachten wij ook dat ze een mondkapje dragen en bij een vermoeden van Corona een meldng doen bij de reservering.

 

Zorgtaxi Amsterdam ontsmetten taxi

%

5% korting op elke rit

%

tot 25% korting op verre rit

%

100% tevreden klanten

Zorgtaxi werkgebied

Zorgtaxi werkgebied

Het werkgebied van Zorgtaxi is Groot Amsterdam, het Gooi en Flevoland. Uiteraard kunt u vanuit dit gebied een taxi reserveren naar elke plaats in Nederland of een taxi van elke plaats in Nederland naar ons werkgebied. De plaatsen binnen ons werkgebied zijn:

Amsterdam – Aalsmeer – Amstelveen – Ouderkerk aan de Amstel – Hoofddorp – Diemen – Weesp – Muiden – Muiderberg – Almere – Lelystad – Naarden – Bussum – Huizen – Blaricum – Laren – Hilversum – Baarn. Twijfelt u of uw woonplaats binnen het werkgebied valt? Neem dan telefonisch contact met ons op!

 

Zorgtaxi ziekenhuis vervoer

Wordt u binnenkort opgenomen in het ziekenhuis? Laat u dan zorgeloos brengen door Zorgtaxi Almere. Een opname in het ziekenhuis is al geen pretje. Des te prettiger is het dat u zich over uw rit naar het ziekenhuis en weer terug naar huis geen zorgen hoeft te maken. Bent u moeilijk ter been na uw verblijf of heeft u wat extra begeleiding nodig, dan haalt onze chauffeur u gewoon op de afdeling op. Of u naar het AMC, VUmc of bijvoorbeeld UMC Utrecht gebracht wilt worden, wij staan graag en op tijd voor u klaar.

Wij verzorgen zorgtaxi naar onder andere: AMC – OLVG – BovenIJ ziekenhuis – Amsterdam UMC – Velthuis Kliniek – Medisch Centrum Amsterdam – Bergman Clinics – Flevoziekenhuis Almere – Ter Gooi ziekenhuis Hilversum etc.

 

 

Zorgtaxi Amsterdam ziekenhuis bezoeken