Selecteer een pagina

Zorgtaxi Naarden

Zorgtaxi Naarden nodig? Voor iedere rit naar het ziekenhuis, de dokter, fysiotherapeut of gewoon een uitstapje? Zorgtaxi Naarden brengt u graag en/of haalt u weer op. Heeft u extra zorg nodig? Last met instappen of wilt u opgehaald worden van de afdeling in het ziekenhuis, Zorgtaxi biedt u extra zorg zodat reizen voor u een stuk prettiger wordt.

Wat is uw bestemming?

Zorgtaxi Naarden brengt u naar elke locatie in Nederland. Standaard ontvangt u 25% korting op elke rit, maar boekt u een verre rit dan krijgt u automatisch tot 70% korting op de ritprijs. Boekt u ook de terugrit dan krijgt u zelfs 10% extra korting op het totaaltarief. Daardoor is Zorgtaxi Naarden niet alleen een fijne service, maar ook nog voordelig.

Hebt u extra hulp nodig?

Onze zorg gaat ver! Van uw jas dichtknopen, tot het ophalen van de afdeling in het ziekenhuis. Zorgtaxi Amsterdam doet er alles aan om u te ondersteuren. Voor, na of tijdens de zorgrit staat onze zorgchauffeur voor u klaar. Wij doen wij niet aan deeltaxi-ritten. U wordt opgehaald en rechtstreeks naar uw bestemming gebracht.

Ritprijs berekenen en reserveren

Zorgtaxi Naarden

Zorgtaxi Naarden

Zorgtaxi Naarden is de betrouwbare aanbieder van zorgtaxi voor de regio Gooise Meren. Een ziekenhuisbezoek is al vervelend genoeg, dan is het natuurlijk prettig als u zich over het vervoer naar het ziekenhuis geen zorgen hoeft te maken. Met een betrouwbare chauffeur die voor u zorgt zoals u dat nodig heeft.

Zorgtaxi Naarden reserveren

Een Zorgtaxi Naarden reserveren doet u snel en simpel via onze website of telefonisch via (036) 234 00 33. Via de website kunt u natuurlijk dag en nacht reserveren. Telefonisch kunt u tussen 8 uur in de ochtend en 22 uur in de avond reserveren. U kunt onze centrale alleen bellen met nummerweergave aan.

Zorgtaxi Naarden Corona voorzorgsmaatregelen

Zorgtaxi Naarden werkt uiteraard ‘coronaproof’. en zorgt ervoor dat de kans op besmetting tot het minimum beperkt wordt. Daarom hebben wij onze  taxi’s uitgerust met een plexiglas ‘Corona-scherm’ tussen de chauffeur en de passagier(s). Dragen onze zorgchauffeurs een mondkapje.
Kunt u online uw rit boeken en afrekenen met iDeal. Wilt u toch graag in de auto betalen? Geen probleem, dat kan contactloos.

Het schoonmaken met desinfecterende middelen doen wij na elke taxirit. Het pinapparaat wordt uiteraard ook goed ontsmet, net als de passagiers plaatsen,  ook die worden goed onder handen genomen.

Van de reizigers verwachten wij ook dat ze een mondkapje dragen en bij een vermoeden van Corona een meldng doen bij de reservering.

 

Zorgtaxi Amsterdam ontsmetten taxi

%

5% korting op elke rit

%

tot 25% korting op verre rit

%

100% tevreden klanten

Zorgtaxi werkgebied

Zorgtaxi werkgebied

Het werkgebied van Zorgtaxi is Groot Amsterdam, het Gooi en Flevoland. Uiteraard kunt u vanuit dit gebied een taxi reserveren naar elke plaats in Nederland of een taxi van elke plaats in Nederland naar ons werkgebied. De plaatsen binnen ons werkgebied zijn:

Amsterdam – Aalsmeer – Amstelveen – Ouderkerk aan de Amstel – Hoofddorp – Diemen – Weesp – Muiden – Muiderberg – Almere – Lelystad – Naarden – Bussum – Huizen – Blaricum – Laren – Hilversum – Baarn. Twijfelt u of uw woonplaats binnen het werkgebied valt? Neem dan telefonisch contact met ons op!

 

Zorgtaxi ziekenhuis vervoer

Wordt u binnenkort opgenomen in het ziekenhuis? Laat u dan zorgeloos brengen door Zorgtaxi Amsterdam. Een opname in het ziekenhuis is al geen pretje. Des te prettiger is het dat u zich over uw rit naar het ziekenhuis en weer terug naar huis geen zorgen hoeft te maken. Bent u moeilijk ter been na uw verblijf of heeft u wat extra begeleiding nodig, dan haalt onze chauffeur u gewoon op de afdeling op. Of u naar het AMC, VUmc of bijvoorbeeld UMC Utrecht gebracht wilt worden, wij staan graag en op tijd voor u klaar.

Wij verzorgen zorgtaxi naar onder andere: AMC – OLVG – BovenIJ ziekenhuis – Amsterdam UMC – Velthuis Kliniek – Medisch Centrum Amsterdam – Bergman Clinics – Flevoziekenhuis Almere – Ter Gooi ziekenhuis Hilversum etc.

 

 

Zorgtaxi Amsterdam ziekenhuis bezoeken