Selecteer een pagina

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer met Zorgtaxi houdt in dat uw arts, therapeut of naar het ziekenhuis wordt gebracht in een comfortabele taxi van Zorgtaxi. In de meeste gevallen wordt zittend ziekenvervoer vergoed door uw ziektekostenverzekering, raadpleeg uw eigem ziektekostenverzekering voor de mogelijkheden en vergoedingen.

Geen kosten voorschieten

Worden uw kosten vergoed door de ziektekosten verzekering? Dan hoeft u de kosten voor het zittend ziekenvervoer niet voor te schieten. Zorgtaxi factureerd u het bedrag voor de kosten en u dient deze factuur in bij uw zorgverzekering. Nadat de zorgverzekering heeft uitgekeerd maakt u het bedrag over aan Zorgtaxi. Wel zo prettig.

Uw zorgchauffeur

Zittend ziekenvervoer door Zorgtaxi wordt uitgevoerd door ervaren zorgchauffeurs van Zorgtaxi. Onze chauffeurs zijn getraind in het begeleiden van cliënten en zullen er alles aan doen om u van A-tot-Z te begeleiden voor, na en tijdens de rit. Welke ondersteuning u ook nodig hebt, onze chauffeurs staan graag voor u klaar.

Ritprijs berekenen en reserveren

Zorgtaxi Amsterdam Corona maatregelen

Ziekenhuisopname of behandeling

U gaat voor een ziekenhuisopname naar het ziekenhuis, u heeft een afspraak met uw arts of therapeut, dan is zittend ziekenvervoer van Zorgtaxi een goede oplossing om op tijd bij uw afspraak te zijn. Omdat wij alleen privé-taxi aanbieden, wordt u rechtstreeks van A-naar-B gebracht. Zonder tussenstop en zonder omwegen.

Zittend ziekenvervoer reserveren

Zittend ziekenvervoer reserveren kan eenvoudig via onze website. Vindt u het lastig om via de website te reserveren of bent u niet zo handig met de computer? Geen probleem, uw kunt bij Zorgtaxi ook altijd telefonisch reserveren via 020 21 01 741. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Zittend ziekenvervoer en onze Corona-maatregelen

Uiteraard hebben wij alle voorzorgsmaatregelen getroffen om Coronabesmettingen te voorkomen tijdens uw rit met Zorgtaxi. Zo zijn al onze voertuigen uitgevoerd met een plexiglas-scherm tussen chauffeur en passagier.

Tevens wordt na elke rit de taxi grondig gedesinfecteerd en gelucht. En uiteraard dragen onze chauffeurs een mondkapje.

Moet ik een mondkapje op in de taxi?

Zorgtaxi zorgt goed voor haar klanten, maar ook voor haar chauffeurs. Omdat wij elke mogelijkheid tot overbrengen van het Coronavirus willen uitsluiten vragen wij ook van onze klanten om een mondkapje te dragen. Heeft u geen mondkapje of bent u deze vergeten? Geen probleem, onze chauffeurs bieden u graag kosteloos een mondkapje aan.  

Zorgtaxi Amsterdam ontsmetten taxi

%

5% korting op elke rit

%

tot 25% korting op verre rit

%

100% tevreden klanten

Zorgtaxi werkgebied

Zorgtaxi werkgebied

Het werkgebied van Zorgtaxi is Groot Amsterdam, het Gooi en Flevoland. Uiteraard kunt u vanuit dit gebied een taxi reserveren naar elke plaats in Nederland of een taxi van elke plaats in Nederland naar ons werkgebied. De plaatsen binnen ons werkgebied zijn:

Amsterdam – Aalsmeer – Amstelveen – Ouderkerk aan de Amstel – Hoofddorp – Diemen – Weesp – Muiden – Muiderberg – Almere – Lelystad – Naarden – Bussum – Huizen – Blaricum – Laren – Hilversum – Baarn. Twijfelt u of uw woonplaats binnen het werkgebied valt? Neem dan telefonisch contact met ons op!

 

Ook voor familiebezoek

Uiteraard biedt Zorgtaxi zittend ziekenvervoer aan, maar ook voor familiebezoek staan wij graag voor uw klaar..

 

 

Zorgtaxi Amsterdam ziekenhuis bezoeken