Selecteer een pagina

Zorgtaxi naar Corona-teststraat

Zorgtaxi naar Corona-teststraat nodig? Dan zijn wij u graag van dienst. U wilt zichzelf op Corona laten testen maar beschikt zelf niet over vervoer of bent zelf niet in staat te rijden? Onze chauffeur rijdt u in een ‘Corona-proof-taxi’ naar de Corona-teststraat van uw keuze. Tiijdens de test blijf u achterin zitten en na de test brengt de chauffeur u weer terug.

Corona-testen vanuit de taxi

De corona-test wordt afgenomen terwijl u in de taxi blijft zitten. De medewerk(st)er van de teststraat u vragen uw neus te snuiten waarna door het geopende raam een monster wordt genomen van uw neus- en keelholte. Direct na het afnemen van de test brengt onze zorgchauffeur u weer direct terug naar het door u opgegeven adres.

Taxi ontsmetten na elke rit

Om te voorkomen dat u juist een besmetting oploopt in de taxi, zal de chauffeur na elke rit de taxi ontsmetten met desinfecterende middelen. Ook zal de chauffeur nadat hij u heeft teruggebracht een tijdje met alle ramen open rijden om de taxi goed te luchten. Op deze manier doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de taxi veilig is.

Ritprijs berekenen en reserveren

Zorgtaxi Amsterdam Corona maatregelen

Zorgtaxi naar Corona-teststraat

Zorgtaxi naar Corona-teststraat is een van onze diensten. Om een taxi naar de Corona-teststraat te reserveren boekt u gewoon een taxi en direct de rit retour. U hoeft de taxi ook niet uit als de Corona-test wordt afgenomen, u blijft gewoon achter in de taxi zitten en de medewerkern van de Corona-teststraat neemt de test af door het geopende raam.

Zorgtaxi reserveren

Een Zorgtaxi naar de Corona-teststraat reserveren doet u snel en het handigst via onze website of telefonisch met telefoonnummer 020 21 01 741. U kunt op de website uiteraard dag en nacht reserveren. Per telefoon kunt u reserveren tussen 8 uur in de ochtend en 22 uur in de ‘s avonds. Bellen kan alleen met nummerweergave aan.

Dit zijn onze Corona voorzorgsmaatregelen

Wij doen er alles aan om besmetting van het Corona-virus te voorkomen. Onze taxi’s zijn dan ook uitgerust met een plexiglasscherm tussen de chauffeur en de passagier. Onze chauffeurs dragen ook een mondkapje waardoor kans op besmetting verder afneemt.

Ontsmetten van de taxi

Na elke rit wordt de taxi grondig onder handen genomen. Zo worden alle plekken die aangeraakt kunnen worden grondig gedesinfecteerd. Ook de pinautomaat wordt ontsmet na de rit om er zeker van te zijn dat het virus ook niet door de pinautomaat wordt overgebracht.

Zorgtaxi Amsterdam ontsmetten taxi

%

5% korting op elke rit

%

tot 25% korting op verre rit

%

100% tevreden klanten

Zorgtaxi werkgebied

Zorgtaxi naar Corona-teststraat werkgebied

Het werkgebied van Zorgtaxi is Groot Amsterdam, het Gooi en Flevoland. Uiteraard kunt u vanuit dit gebied een taxi reserveren naar elke plaats in Nederland of een taxi van elke plaats in Nederland naar ons werkgebied. De plaatsen binnen ons werkgebied zijn:

Amsterdam – Aalsmeer – Amstelveen – Ouderkerk aan de Amstel – Hoofddorp – Diemen – Weesp – Muiden – Muiderberg – Almere – Lelystad – Naarden – Bussum – Huizen – Blaricum – Laren – Hilversum – Baarn. Twijfelt u of uw woonplaats binnen het werkgebied valt? Neem dan telefonisch contact met ons op!